Локомотив  Спартак в Плевен с 1:4 и продължава на 1/8 финалите

...
Локомотив  Спартак в Плевен с 1:4 и продължава на 1/8 финалите
Коментари Харесай

Локо Сф продължава напред за Купата

Локомотив  Спартак в Плевен с 1:4 и продължава на 1/8 финалите за Купата на България, само че мача бе белязан от ексцесии невиждани до в този момент в България.

Случвало се почитатели на разнообразни тимове да влизат в битки, но за първи път в историята охранителна компания атакува почитатели на тим.

В края на първата част откакто почитатели на Локомотив се радват на развоя в мача чиновници на охранителна компания „ Атила “ разрушават вратата на клетката за посетители и въоръжени нахлуват в нея. Запътват се към почитателите на Локомотив и стартира меле, при което пострадват двама почитатели на железничарите и двама от нахлулите чиновници на компанията. След известно време в конфликта се включва и локалната полиция, която влиза и започва да стреля с електрошок срещу Локомотивци вместо да изгони на открито нахлулите охранители.

Питаме БФС какви ограничения ще вземе? Това ли е дъното? Футбола за почитатели ли е или ще поддържат охранителни компании решили да бият хора и когато срещнат отпор, полиция която ги подкрепя?

фотография: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР